Édes narancs kivonata a nyugalomért !

2023.06.16


Mindenki ismeri a friss narancsot, mint citrusfélét. A narancs illóolaja az általunk is jól ismert és fogyasztott narancs (citrus sinensis) héjában található, aminek a kellemes illatát a mindennapi életben is megtapasztalhatjuk, amikor felbontunk egy narancsot. Zamatos, ízes és egészséges tele vitaminnal és ásványi anyagokkal.

Bizakodásra adhatnak okot hogy a. narancskivonatai vizsgálatok szerint hatékony lehet a stressz és szorongás csökkentésében.

A holisztikus egészség felé való elmozdulás új lehetőségeket teremt a Nutraceuticals számára az érzelmi jólét kiegyensúlyozására és a mentális egészség támogatására a Serenzo Orange édes narancs kivonata.

A Serenzo Orange kivonata biztonságos és hatékony étrend-kiegészítő összetevő a stressz enyhítésére és a közérzet javítására. A 100%-ban botanikai eredetű ( akácmézgával mikrokapszulázott Citrus sinensis illóolajból) származó Serenzo™ bio minősítésű .

A hangulatot, a megismerést, a szorongást, az érzelmeket és más pszichológiai viselkedéseket számos neurotranszmitter szabályozza. Közülük kettő különösen részt vesz a stressz szabályozásában: a dopamin (stressz aktivátor) és az adenozin (stressz szabályozó).

 A neuronális szinten ható Serenzo TM kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A Serenzo TM adenozinként való azonosítása
 • A stressz szabályozás aktiválása
 • A stresszválasz receptor gátlása

A stressz megnyilvánulása csökkent :

A Serenzo TM-et  Orange kivonatát egy nyílt klinikai vizsgálatban értékelték 12 hétig 1 . A hatékonyságot normatív pszichológiai kérdőívek 2 és fiziológiai marker segítségével értékelték . Az első előnyök már 6 hét után megmutatkoztak:

 • 50%-kal csökkenti a szubjektív stresszérzetet
 • A globális stressz 53%-os csökkenése normatív kérdőíven mérve

ÚJ – A hangulat és az érzelmi jólét javítása

2022-ben a 134 fogyasztó bevonásával végzett új Serenzo™ Orange kivonata fogyasztói tanulmány a mentális terhelés jelentős javulását és az érzelmi jólét jelentős javulását mutatta ki (a DASS-pontszám változásával értékelve), de a placebo esetében nem 3,4 .

(1) Megfigyelési vizsgálat: A SerenzoTM előnyeinek és tolerálhatóságának értékelése krónikus stresszes alanyoknál. Nyílt, monocentrikus kísérleti vizsgálat. 2012
(2) Tünetellenőrző lista 90 R, Hamilton szorongásskála, krónikus stressz szűrési skála
(3) Normalizált önbevallásos észlelt stressz skála (PSS-10)
(4) Normalizált önbeszámoló DASS-12

bővebb infó :ttps://www-nexira-com.translate.goog/brand/serenzo/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc

  A stressz leggyakoribb negatív hatásai:

 • Erős fáradtság
 • Nehéz koncentráció
 • Álmatlanság
 • Felesleges testsúly felhalmozódása
 • Feszültség és hangulatváltozások
 • Gyengült immunrendszer

A Serenzo™ természetes, organikusan tanúsított hatóanyag, amelyet narancsfa kivonatból nyernek. A Serenzo™ klinikai tesztjei bizonyítottan szabályozza a stresszt és gátolja a D2 receptor működését, amely felelős a test stresszre való válaszáért.

A fenti eredmények biztatóak lehetnek, hogy egy  új természetes kivonattal küzdjük le a mindennapi szorongást és a stresszes pillanatokat !